Om du elsker motorsykler og rock’n roll, så kommer du også til å like spilleautomaten Slots Angels fra Betsoft. Slots Angels har fem hjul og 30 innsatslinjer. 3D-effektene og grafikken i spillet får deg nesten til å føle vinden i håret når du speeder ned landeveien. Spillet er enkelt å betjene, og relativt enkelt å forstå. Brukergrensesnittet er meget tydelig, og alle tall og verdier er selvforklarende. Prøv gjerne spillet gratis før du setter inn penger, slik at du blir kjent med spillet på egne premisser.

Som æresmedlem i Slot Angels motorsykkelgjeng, kan man spille både på Mac, og på PC. Det er foreløpig ikke anledning til å spille fra mobil.

I Slots Angels kan du leve ut hele drømmen om bikertilværelsen, med autentiske illustrasjoner, din egen rebelske oppførsel, tøft utstyr og høylytt rockemusikk.

Funksjoner i Slots Angels

Slots Angels har en stor mengde kreative og spesielle funksjoner, men dette er ingen overraskelse. Betsoft har for vane å lage spill som er noe utenom det vanlige. Re-spin-bonusen er en av disse, og gir deg muligheten til å multiplisere gevinsten din, for hver gang du vinner på re-spin. Om du klarer deg gjennom hele utfordringen, sitter du til slutt igjen med en multiplikasjonsfaktor på fem.

Når flaskene dukker opp på tre eller flere steder, settes Party Free Spins igang. Da blir det midterste hjulet dekket av wild-symboler, og du står klar til å håve inn store gevinster

Slots Angels har en stor jackpot

Innsatsen i Slots Angels er varierende, og du kan selv velge myntverdien som du ønsker å spille for. Den kan ligge mellom €0,02 og €5,00. Med til sammen 30 veddelinjer blir den største mulige innsatsen per spin da €150. Spillet har en progressive standard jackpot, som gjør det mulig å vinne opptil € 7500, hvis man er litt heldig.