Devils Bikers Motorcycle Cub

Devils Bikers Motorcycle Cub er en morsom og klassisk spilleautomat med fem hjul og tre rader. Over radene ligger 25 forskjellige utbetalingslinjer. Spillet er lagd for å glede alle fans av klassiske motorsykler, og de som liker en god enarmet banditt. Spillet lener seg i utseende mot Sons of Anarchy, for de som er kjent med det. Symbolene i spillet er stort sett utstyr man trenger som tøff biker. Støvler, skiftnøkler, bensinkanner og skinnjakker illustrerer det hele. I tillegg finner man fire forskjellige bikere og noen veiskilt og jakkemerker, som følger en gjennom spillet.

Hvordan spiller man Devils Bikers Motorcycle Cub?motorcycle-1002126_960_720

Man har stor valgfrihet i hvor mye man satser, med forskjellige valgbare myntverdier, samt muligheten til å velge hvor mange innsatslinjer man spiller på.

Devils Bikers Motorcycle Cub slot har en stor jackpot på hele € 5 000 og en god tilbakebetalingsrate. Grafikken i spillet er glatt og fin, med høy oppløsning. Lyden er god og inspirerende. Spillet finnes både for nettlesere på PC og Mac, men også som app for android og iOS -telefoner.

To forskjellige bonuser i Devils Bikers Motorcycle Cub

Devils Bikers Motorcycle Cub har stor variasjon i utfordringene som man møter. Spillet inkluderer i tillegg til hovedspillet i automaten, to forskjellige minispill, som utløses i løpet av spillet. Om man får tre eller flere presidentmerker på rad, utløses bonusrunden som kalles for Pin-up. Her får man opp en annen skjerm, som viser 24 sexy jenter. Her er det mulig å doble gevinsten – om man velger riktig jente.

Mother Road-bonusspillet starter om man får en kombinasjon av Route 66-symbolet. Her er det også muligheter for å doble den siste gevinsten.

Djevel-symbolet er spillets joker. Djevelen kan dukke opp på det andre og på det fjerde hjulet. Når den gjør det, så omformes hele hjulet til et wild, slik at man kan få mange vinnende kombinasjoner.