Biker Pigs spilleautomat

Biker Pigs er en online slot som henter en god del av sin komiske handling fra livet på motorsykkelen. Utseendemessig er spillet av moderne type, med fem hjul, og tre synlige linjer. Biker Pigs har også 50 innsatslinjer, og man kan velge hvor mange av dem man ønsker å spille på. Temaet er humoristisk, og illustrasjonene ser ut som de er hentet ut av en tegnefilm. Det er et gøyalt spill for den som liker motorsykler og spilleautomater.

Sjanse for å vinne en stor jackpot med Biker Pigs

I spillet kan man vinne fire forskjellige jackpots av forskjellige størrelser. Alle jackpots vokser progressivt, så for hver gang du spinner, vil beløpet øke. Sjansen for å vinne store premier er så absolutt tilstede. Man trenger ikke å ha en vinnende kombinasjon for å vinne jackpotten, og det finnes ingen beløpsgrense for hvor mye man trenger å sette inn for å vinne jackpotten. Den minste jackdownload-8poten er ikke mye å skryte av, siden den ligger på €40. Den neste ligger på €200, og deretter ligger den på €750. Men så begynner vi å snakke om større premier. Den nest største jackpotten er nemlig på €10.000, mens den store, som vi alle er ute etter, makser ut på €125.000.

Free spins i Biker Pigs

Om man får scatter-sykkelen tre eller flere ganger etter et spinn, må man klikke på et av symbolene. Hvilket man velger avgjør hvor mange free spins som man får.

Biker Pig-logoen fungerer som spillets wild-card. Det betyr at den erstatter alle andre symboler i spillet, og man kan også få dette mens man er i free spin-modus. Gevinstkombinasjoner på en av gevinstlinjene regnes sammen fra venstre til høyre, men om man bruker alle gevinstlinjene, så er det lite som skal til for at man vinner litt – nesten hver gang.